Project Description

 

Tko?

Rođendaonica Happy

Što?

Copywriting
Marketing konzalting
Branding
Održavanje Facebook stranice
Facebook oglasi

 

Kako?

 

U području dječjih rođendaonica i igraonica također vlada velika gužva.

I kako se onda uopće istaknuti u toj poplavi konkurencije?

Ovo pitanje postavljao si je i naš klijent koji je, iako je bio zadovoljan dosadašnjim tempom rezerviranja slobodnih termina za dječje rođendane, želio podići svoj marketing na puno veću razinu i nekoliko mjeseci unaprijed, što je to brže moguće, popuniti sva prazna mjesta koja je imao u svojim terminima.

Izazov prihvaćen.

Nakon uobičajenog razgovora i analize koju radimo sa svakom osobom koja nam se obrati, uspjeli smo doći do jedinstvenosti koju ovaj obrt ima i s kojom će se posebno istaknuti od konkurencije, te biti upamćen.

Međutim, posao oglašavanja nije uvijek tako lak kako se to na prvu čini.

Pošto se rođendani planiraju i rezerviraju nekoliko mjeseci unaprijed trebalo je osmisliti kampanju koja će u glavama roditelja ostati zapamćena i koje će se sjetiti u trenutku kad im rezervacija termina za najveseliji dan njihovih klinaca najviše bude trebala.

U nizu sponzoriranih kampanja, ali i kroz održavanje Facebook stranice, dobro poznavajući psihološke faktore kod roditelja, uspjeli smo napraviti nekoliko jako uspješnih kampanja.

S ovim oglasima krenuli smo početkom rujna, a već za dva tjedna rođendaonica je imala ispunjene sve termine čak do kraja prosinca!

 

 

Ne želite bacati novac za marketing u vjetar i gubiti klijente?

Kontakt